Of Ziraat Odası > Haberler > Trabzon Ziraat Odası Başkanlarımız Ankara'da Trabzon Milletvekillerine Çiftçilerimizin Taleplerini İlettiler.

Trabzon Ziraat Odası Başkanlarımız Ankara'da Trabzon Milletvekillerine Çiftçimizin Taleplerini İlettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Berkant SARAL Trabzon Ziraat Odası Başkanlarımız ile Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan GÜNNAR, Muhammet BALTA, Salih CORA ve Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet KAYA ve İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin ÖRS'ü Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek Çiftçilerimizin sorunlarını, beklentilerini ve yapılması planlanan projeleri sunarak desteklerini istediler.