Of Ziraat Odası

Of Ziraat Odası > Haberler > Odamızda Düzenlenen "ÇAY FESTİVALİ"

Odamızda Düzenlenen "ÇAY FESTİVALİ"

Of Ziraat Odası Başkanlığı olarak kurumsal destek sunduğumuz; Kırsal Alanda Girişimciliği Ve Yenilikçi Çalışmaları Geliştirme Derneğinin "HAYDE UŞAKLAR ÇAY DA KIRALIM YARINLARA DA BAKALIM" başlıklı projesi kapsamında Odamızda yapılan Çay Festivali yoğun ilgi gördü.

Programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan V. Ömer Çakır, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Daire Amirleri, Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu, Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral, Of Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksek Mühendis Hikmet Emre, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, Fabrika Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Çay Festivali" etkinliğimizde ziyaretçilere çeşitli ikramlar ve yörenin çay fabrikalarında üretilen çay ikramında bulunuldu. Programın sonunda kura çekilişi yapıldı. Kurada ismi çıkanlara hediyelik kuru çay takdim edildi.

Yerel Basın :