Of Ziraat Odası > Haberler > Karadeniz'de Kirlilik Ve Yaşam Konularında Farkındalık Üretmek İçin Avrupa Birliği Projesi Çerçevesinde Üretilen Eğitici Oyunumuz Spirit BSB Game Kullanıma Açılmıştır

Karadeniz'de Kirlilik Ve Yaşam Konularında Farkındalık Üretmek İçin Avrupa Birliği Projesi Çerçevesinde Üretilen Eğitici Oyunumuz Spirit BSB Game Kullanıma Açılmıştır.
Oyunumuzu Android Tabanlı Cihazlarda :

IOS (Apple) Tabanlı Cihazlarda :
Linklerinden Telefonunuz, Tabletiniz Ve Bilgisayarınıza İndirip Oynayabilirsiniz.
Oyunumuza Giriş Yapıp Kendi Kullanıcı Adıyla Oynayan Ve Yüksek Skor Elde Eden Bir Öğrencimize 500 TL Ödül Verilecektir.
Son Kontrol Tarihi 28 Ekim 2021