Of Ziraat Odası

ZOBİS
Of Ziraat Odası > Haberler > Kurumsal Destek Sunduğumuz Projenin İkinci Çalıştay Toplantısı Düzenlendi.

Kurumsal Destek Sunduğumuz Projenin İkinci Çalıştay Toplantısı Düzenlendi.

Of Ziraat Odası Başkanlığı olarak kurumsal destek sunduğumuz, Kırsal Alanda Girişimciliği Ve Yenilikçi Çalışmaları Geliştirme Derneği’nin “Hayde Uşaklar, Çay Da Kıralım, Yarınlara Da Bakalım” projesinin İkinci Çalıştay toplantısı Kurum Amirleri, Çay Fabrikası Müdürleri, Of İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü ve Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü temsilcileri katılımıyla yapıldı.

Çalıştay toplantısında çay tarımı ile uğraşan ailelerin genç bireylerin sorunları ve kamu, özel sektör ve yerel yönetim temsilcileri ile diyaloğun arttırılması için yapılması gerekenler hakkında tüm kurumların görüşleri ve çözüm önerilerini yazılı olarak belirtilmesi istendi.

Belirtilen görüşler doğrultusunda 8 aylık proje süresince gençlerimize eğitim verilerek topluma kazandırılacaktır.

Çalıştay toplantısında sunum sonrası ikramlar yapılmış, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulmuş ve toplantı sona ermiştir.